2008. november 20., csütörtök



Sziasztok lányok!

Először is elnézést kérek mindenkitől, hogy ilyen sokáig eltűntem, de nagyon sok minden történt velem mostanában, jó is, rossz is, és nem tudtam jönni. nagyon felgyorsultak és besűrűsödtek mostanában az események körülöttem, vettünk egy házat, eladtuk a lakásunkat, ez rengeteg ügyintézéssel jár, bankba, közjegyzőhöz, ügyvédhet rohangálunk szinte minden nap, mert mindenhol ugye nekem is alá kell írnom...két hónap múlva költözünk albérletbe, hogy mennyi pakolás lesz, attól előre rettegek...aztán ugye ellopták minden iratomat, kártyámat, tárcámat, azokat kellett ügyintéznem, hogy mindegyiket beszerezzem újra...aztán beteg lett a fiam, aztán a lányom, aztán én...de aztán meggyógyultunk szerencsére, és most itt vagyok! :)

Kicsit hímezgettem is, amennyire jutott időm! nagyon szépen köszönöm kedves ismerőseimnek hogy akülönböző játékok során gondoltak rám, Mártinak, Ninának, Lorixnak, ígérem ha még em késő azokra is válaszolok! :)

És akkor mutogatok párat! A most következő hímzésekben az a különleges, hogy akisfiam készítette őket, rettentő büszke vagyok rá! :) Régóta hímez már, 5 éves kora óta, most 8,5 éves...kiváncsi vagyok mikor fogja azt mondani anyu neeee ez lányoooos....:) egyenlőre hímez rendületlenül, és nagyon élvezi! És képzeljétek, idén már hímzővászonra is varrt, és nem is akárhogy! Nézzétek!

Ez egy Victoria Sampler kis minta, anno még Zsuzsától kaptam, és most Márti kérésére mutatom! :) Márti én megváltoztattam kicsit a mintát, mert az eredetin ágak állnak ki a télapó hátából :D, így a hóesésben jobban tetszett...azt beszéltük Virág barátnőmmel, hogy olyan békebeli ez a mikulásfigura....(ja, a gyerekeim idén Mikulásmérgezést fognak kapni, évekig sehol nem volt szervezett Mikulás ünneplés, idén 4 (!) helyre jön hozzájuk, , apa munkahelye, anya munkahelye, apa másik munkahelye, itthoni...)

Én is kihímeztem párszor, mert nagyon egyzserű, haladós kis minta, mondom szóróajándéknak, ajándékkísérőnek jó lesz....csak a sajátjaimat nem találtam most meg, de majd mutatom, mert ott nagyon különleges piros Kreinik fonalat használtam.

My 8 years old son stitched them! :))





4 megjegyzés:

Márti írta...

Húúúúúúú(muszáj huhognom...)!!! Elképesztő mennyire ügyes a kisfiad, remélem jó darabig még nem hagyja abba, mert kár lenne...

Dóra írta...

Nagyon ügyes!!!! Én is úgy örülök, hogy hímez a fiam!

Nina írta...

Nahát, milyen ügyes fiad van!! Gratula :)
És örülök, hogy végre ismét olvashatlak :))

szisze írta...

Köszönöm csajok! :) Én is örülök, hogy végre megint itt lehetek!