2008. december 29., hétfő

Karácsonyfa 2008






És mutatom a karácsonyfát egyben! :)
Remélem mindenkinél jól teltek az ünnepek! Mi kicsit betegek voltunk, úgyhogy így utólag kívánok nektek nagyon kellemes ünnepeket!

7 megjegyzés:

Szentpyr írta...

Micsoda grandiózus fa, nem apróztátok el:))!

Valahogy így vagy a bejegyzésekkel is, mert már nem először van, hogy csak kapkodom a fejem, hogy mi minden került hirtelen a blogra;)! Na és mennyi szépség:))!

szisze írta...

Rita ne tudd meg mekkora meló volt felállítani...elhajlította a kovácsoltvas talpat, úgyhogy most 3 helyen van kikötve, és 6X6 pakk teli ásványvizes üveggel van lent kitámasztva! :) Azt takarja a fenyőfakendő! :)

Ez különben jellemző rám, hogy ciklikusan csinálom a dolgaimat, néha csőstül, aztán meg semmi...de így hatékonyabb, mert egyszer megy el az idő a fényképezésre, a számítógépre való feltöltésre...

szisze írta...

Jaj Rita különben régóta vágyom már egy kis fára, amit egy szép asztalra lehetne állítani, az olyan békebeli..nagymamámnál mindig úgy volt...remélem jövőre sikerül meggyőznöm férjemet...nem beszélve arról, azt mennyivel könnyebb és gyorsabb lenne díszíteni! :)

Szentpyr írta...

jót mosolyogtam, az extra megoldásokon:))! azt hiszem, nekem még a gyermeki énem az erősebb... nagy fa párti vagyok;)! a felhívás pedig remek ötlet! én már kéretlenül teljesítettem is;)!

Loreta írta...

Your Christmas Tree is so beautiful! Happy New Year!

Zsófi írta...

Gyönyörű a fátok! Olyan igazi diótörős:) Egyszer úgy szeretnék egy ilyen mindent beterítőt!!
Írd meg az e-mail címedet, és küldöm a mintát!:)

Lorix írta...

Ez tényleg óriási!!!! Nagyon kreatív a rögzítés is, most ezt külön meg is nézem :)))

Hamarosan én is rakok fel képet, a felhívásodra!!

Addig is Boldog Új Évet!