2009. január 2., péntek

Victoria Sampler








Ez a szilveszteri termés, ezt böktem szilveszter éjjelén, és még éjfél elött kész lett, úgyhogy rendben van a 2008-as felirat! :) Még készre ragasztom, és lesz egy díszem a mostani karácsonyról is! Olyan jó a fán nézegetni, hogy melyik évben melyik díszt csináltam! Barátnőm szerint nyomon követhető a fejlődés! :) A magam díszeinél ezért jó, ha van rajta dátum...de sokszor járok úgy, hogy teszek rá dátumot, aztán nem ajándékozom el, megmarad, és jövőre szét kell szedni a díszt, és át kell hímezni a dátumot! :) Úgyhogy ezentúl csak a saját díszeimre teszek dátumot, és amiről biztosan tudom tudom kinek lesz, és hogy tuti oda lesz adva!
Azt hiszem ez a Beautifull Finishing II. minta Victoria Samplertől. Zsuzsától rendeltem, és eredeti kreinik selyemmel van hímezve! Nagyon élvezetes volt hímezni.
Márti kis szívecskéje a minta párja, meg még egy rózsás-hardangeres dísz van harmadiknak a sorozatban, de azt jövőre fogom bökni.
Szerencsére jóóó sok selyemszalagot adtak hozzá, azt is bőven mérik, nem csak a fonalat, úgyhogy még jó párszor ki tudom majd hímezni.

3 megjegyzés:

Márti írta...

A fonalak, a szalagok, a francia csomó, a gyöngyök, a színek - annyira ott van..., hogy hihetetlen!!! Annyira szép, de annyira, de annyira ....

Ja... és imádom, hogy mutogatsz!! :)))

szisze írta...

Most neked is van ilyesmi Márti, meg nekem is! :)

Lorix írta...

Ez nekem rettttttttttenetesen tetszik!!!! Jövőre tuti hogy én is megcsinálom :)

Szuper ötlet, hogy minden évben készítesz magadnak is egy díszt, szép emléket ébresztenek!