2008. szeptember 1., hétfő




Tegnap összedobtam egy kis meglepit magamnak is...nagyon nehéz volt megvarrni rá a papírmasnit, legalábbis nekem...kitben vettem, és az az érdekes, ez egy Dimension minta...Hűha de rég volt, mikor a Dim minták tetszettek...:)) Hogy változik az ember ízlése...mondjuk remélem egyszer azért majd megállapodik az ízlésem, mert vannak nagyon melós dolgaim, amik már nem tetszenek, semmi pénzért ki nem tenném, és hát sajnálom a sok melót amit beleöltem...na mindegy, én vállalom a múltam! :)))) (azért jó pár régi munkám sztem már nem fogom feltenni ide...pedig régebben hogy oda voltam értük....csak akkor, ha más is mutat jóóóó régi eltévelyedéseket...:)) semmi fracia minta ám! :) )
It's a present for myself. It was cery difficult for me to sew the papier bow. It's a Dimension kit...It was a long-long time ago when I liked this design...:) How change my style...

10 megjegyzés:

Fairy írta...

Szerintem nagyon aranyos. Néha én is eltünődöm mennyit változtam az elmúlt évben. Nekem is van olyan készletem, ami pár éve nagyon tetszett, de ma már meg sem csinálnám. szerintem sok a képnézegetés miatt van ez így. Meglátok valamit másnál, és akkor már nekem is kell olyan:-))Egy évvel ezelőzz még pl nem varrtam volna olyan mintát, amelyiken nem volt kontur, ma meg szinte csak olyat hímzek:-)))

UI:
nem látom az oldaladon a problémát, nekem minden bejegyzés látszik. Nézd meg hány bejegyzést engedélyeztél egy oldalra, állítsd át 5-re és ha akkor sem jelenik meg az older post, akkor meg tudom lesni alaposabban is.

Márti írta...

Nagyon jó lett! Mennyit szoktál ráhagyni a hímzés mellet körbe az anyagra?! És hát a varrógéped!!!! :))

szisze írta...

Zitania, nekem barátnőm mondta, a karácsonyi díszeimen látszik konzekvensen, mennyit fejlődök évről-évre! :):)idén megint überelni fogom a tavalyiakat!

Amikor oldalanként 7 bejegyzés volt, akkor sem jelent meg older post. ezért állítottam át 25-re, hogy látszódjanak a régiek...de most visszaállítom 7-re egy ideig hogy meg tudd nézni mi van...Köszönöm a háttérképet! :)

szisze írta...

Szia Márti!

Köszi! Ennél a kitnél adottak voltak a méretek, itt a minta két kockát kért az aidán, hogy hagyjak rá a hímzés mellett, és 3 kockát hogy rojtozzam ki. De úgy szemmértékre szoktam megállapítani mennyivel mutat jól.

A varrógépet még férjem nagymamája vette...és már ő is használtan...anyósom volt ilyen rendes, hogy megvált tőle, és most nálunk díszíti az étkezőt...

lyutka írta...

Látom, termelsz rendesen :-)))
Nekem is van néhány elkezdett ésbe nem fejezett munkám, ami anno nagyon tetszett, most meg már nincs kedvem befejezni, mert már nem igazán rajongok érte. Ráadásul régebben csak akkor kezdtem el egy új munkát, ha az előzőt teljesen befejeztem. Manapság szimultán hímzek 3-4 félét.
Varrógép szuper, nekünk is van egyhasonló, de helyhiány miatt a garázsban porosodik, a szívem szakad meg érte.

Fairy írta...

Megnéztem, tényleg nem látszik. Megnéztem az alapsablont abban benne van, de hogy lehet visszaállítani, azt így virtuálisan nem tudom elmagyarázni. A legegyszerűbb ha választasz egy új sablont (testreszabás menüben), ott meg kell jelennie, és megpróbálod mégegyszer a hátteret kicserélni. Valószínűleg amikor hátteret cseréltél akkor törölted ki, elég ha csak egy zárójel vagy ilyesmi hiányzik és már rossz.

Márti írta...

Látom megváltoztattad a blog arculatát és most már látszanak a korábbi bejegyzések is... :))))

Nina írta...

Ezt én is kihímeztem régen anyukámnak :) Ma már a papírmasnit nem is tenném rá, látnád évek alatt hogy kifakult...

Szép lett!

Az ízléseink változnak, hiszen annyi hatás ér mindenkit :)

szisze írta...

Judit csalóka, mert most kezdtem blogolni és a régi munkáimat is teszem fel...ezeket nem mind mostanában hímeztem...:) Varrógépet mentsd meg valahogy! :)
(nekem bontatlan kit is van, amit már az életben nem fogok kihímezni...)

szisze írta...

Márti akármit csinálok nem látszik nálam older post alul, csak oldalt és bejegyzésenként, nem oldalanként...már új néven új blogot indítottam, ott se látszott...Ááááááá!!