2008. szeptember 4., csütörtök






Mindenki aki VS Autumn Gardent hímez, Zitania, Lorix és mások! :) Tavaly hímeztem, a téli kerttel együtt. Tavasz és nyár mintája meg alapanyagok várja a fiókomban hogy elkészüljenek, és akkor együtt mennek négyen a keretezőhöz.
Annyi munkám lesz még vele, hogy átírom magyarra az őszi kertet.
Victoria Sampler Autumn Garden. I stitched is in the last year. I did Winter Garden also and I plan to do the other two seasons.




4 megjegyzés:

Fairy írta...

Hú nagyon szép lett! egyszer talán majd én is megcsinálom a többit is.

szisze írta...

Köszi! ha mintaügyben tudok segíteni többi évszaknál csak szólj!:)

Kriszti írta...

Nagyon szép az őszi kerted! Nekem is tetszik ez a sorozat, de félek a sok extra öltéstől. A mintában mennyire érthetően van leírva, hogy készülnek az öltések? Láttam a korábbi bejegyzésedben, hogy hardangerezni is tudsz. Az is régi vágyam...

szisze írta...

Szia Kriszti! Köszi! :)A mintában nagyon részletesen le van írva minden angolul, de az öltések nagy része le van rajzolva...szóval angoltudás nélkül is simán le lehet nézni az öltéseket...és a www.victoriasampler.com oldalra ha felmész, ott van öltésanimáció, ahol videoszerűen megmutatják az öltéseket! Én hardangerezni is onnan tanultam! :)Különben csak az elsőhöz kell nagy levegő, a többit már sokkal könnyebben megy...érdemes valami egyszerűbb VS mintával kezdeni, mondjuk egy Herbal Sachet zsákocskával...Szerintem állj neki, vágj bele nyugodtan, és majd segítünk neked, ha elakadsz! :)